Asigurari imobile
Asigurari Online
Asigurari de viata
Asigurari persoane
Asigurari auto RCA
Asigurari auto CASCO
Asigurari raspunderi civile
Asigurari imobile, locuinte, terenuri
Home > News > Promotie la asigurarea facultativa a locuintei

Promotie la asigurarea facultativa a locuintei

Aceasta promotie este valabila pentru politele de asigurare facultativa a locuintei  ale  Carpatica Asig achizitionate pana pe 31 ianuarie 2011. Pana pe aceasta data, in politele de asigurare facultativa intra, gratuit, asigurarea riscurilor pentru bunuri (la suma asigurata de 1.000 de euro), raspunderea civila fata de terti (suma asigurata de 1.000 de euro), si invaliditate permanenta si deces (suma asigurata 1.000 de euro).

Asiguratul poate fi orice persoana fizica sau juridica proprietara a unei cladiri cu destinatia de locuinta, iar durata asigurarii este de un an.

In plus, la achizitionarea unui pachet format din polita RCA si asigurarea obligatorie a locuintei, orice proprietar de locuinta beneficiaza de un pret promotional.

Asigurarea de locuinta nu este singura pentru care asiguratorii au promotii in acesta perioada. Afla aici totul despre ofertele de asigurari RCA, asigurari CASCO si asigurari de raspundere civila.2 comentarii la Promotie la asigurarea facultativa a locuintei

 1. Gabi Pricop spune:

  Exista vreo asigurare facultativa care sa coste la fel de putin sau mai putin decat o asigurare obligatorie de locuinta? Si daca da, ce riscuri sunt acoperite?

  • Zurich Broker spune:

   Buna ziua,

   Da, exista asigurari facultative de locuinta care costa la fel de putin ca o asigurare obligatorie. Spre exemplu, asigurarea PAD Plus de la Astra poate costa 20 de euro pentru o suma asigurata de 20.000 de euro.

   Pe langa locuinta in sine, sunt asigurate si bunurile din locuinta (in limita a 2.000 de euro). Riscurile suplimentare acoperite includ incendiul trasnetul, caderile de corpuri, fenomene atmosferice, greutatea stratului de zapada, avalansa, apa de conducta si furtul.

   Pentru mai multe informatii si o oferta personalizata, iti recomandam sa ne contactezi prin intermediul acestui formular: http://www.asigurari-imobile.ro/comanda-asigurari-de-imobile/ sau la telefon 0732 342 342.

   Iti multumim,
   Echipa Zurich Broker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>