Asigurari imobile
Asigurari Online
Asigurari de viata
Asigurari persoane
Asigurari auto RCA
Asigurari auto CASCO
Asigurari raspunderi civile
Asigurari imobile, locuinte, terenuri
Home > News > Reduceri de pana la 30% la asigurarea locuintei

Reduceri de pana la 30% la asigurarea locuintei

Alege o asigurare a locuintei de la Allianz Tiriac pana pe 28 februarie, si poti beneficia de reduceri cumulate de pana la 30%! Reducerile se aplica daca achiti prima integral, sau daca ai deja sau intentionezi sa achizitionezi o asigurare auto de la Allianz Tiriac. Aceste reduceri se aplica asigurarilor de locuinta si bunuri Armonia, Integra si Creditum.

Daca achiti integral asigurarea de locuinta si bunuri, benficiezi de o reducere de 10%.

Daca ai deja sau intentionezi sa achizitionezi o asigurare RCA pentru masina ta, beneficiezi de o reducere de 10% din pretul asigurarii de locuinta.

Daca ai deja sau intentionezi sa achizitionezi o asigurare CASCO pentru masina ta, beneficiezi de o reducere de 10% la plata asigurarii de locuinta.

Reducerile pot fi cumulate, astfel incat daca detii o asigurare RCA si o asigurare CASCO de la Allianz Tiriac si in plus alegi sa achiti integral prima anuala pentru asigurarea de locuinta, vei beneficia de o reducere totala de 30% din pretul acesteia. Riscurile acoperite sunt cutremure, inundatii, furt, vandalism si altele, iar asigurarea acopera atat locuinta cat si bunurile din ea.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati prin intermediul acestui formular: http://www.asigurari-imobile.ro/comanda-asigurari-de-imobile/, sau la numarul de telefon 0732 342 342.2 comentarii la Reduceri de pana la 30% la asigurarea locuintei

 1. Nelu Danciuc spune:

  Care e diferenta dintre asigurarile Armonia, Integra si Creditum si de unde stiu pe care sa o aleg?

  • Zurich Broker spune:

   Buna ziua,

   Vom incepe prin ce au in comun aceste polite. Riscurile de baza acoperite sunt cele de incendiu, explozie, trasnet si caderea aparatelor de zbor. Riscurile aferente politelor extinse includ grindina, furtuni si alte evenimente naturale, furtul si vandalismul, inundatii datorita spargerii conductelor si altele. Daca doriti sa beneficiati si de acoperirea riscurilor de dezastre naturale, puteti face acest lucru achitand o suma suplimentara, indiferent daca optati pentru polita standard sau pentru cea extinsa.

   In ceea ce priveste diferentele, polita Armonia include doar riscuri de genul celor mentionate deja, riscuri legate de locuinta asiguratului si bunurile acestuia.

   Asigurarea Integra include in plus: acoperirea raspunderii civile pentru pagube produse tertilor pentru riscuri produse in locuinta asigurata, riscurile de invaliditate si deces din accidente pentru asigurat si familia acestuia, si riscul de deces din boala pentru asigurat.

   Asigurarea Creditum se adreseaza asiguratilor care au credite ipotecare, iar riscurile acoperite sunt aceleasi ca la asigurarea Armonia, acopera doar locuinta si bunurile asiguratului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>