Asigurari imobile
Asigurari Online
Asigurari de viata
Asigurari persoane
Asigurari auto RCA
Asigurari auto CASCO
Asigurari raspunderi civile
Asigurari imobile, locuinte, terenuri
Home > Termeni si conditii asigurari de imobile

Termeni si conditii asigurari de imobile

1. Acest site isi indeplineste cerintele din legislatia romana. Site-ul a fost dezvoltat pentru a permite partilor interesate, comerciale si de alta natura, din intreaga lume, sa afle tot ce doresc despre asigurarile de imobile.

2. Materialul de pe acest site nu poate fi copiat in niciun fel, nu poate fi plasat pe un alt site sau computer, nu poate fi modificat sau distribuit in niciun mod. Cu toate acestea, este permisa descarcarea unei copii a materialului pe un stand-alone computer pentru uz casnic privat, cu conditia ca toate drepturile de autor si alte declaratii de marci comerciale sa fie lasate intacte. Utilizarea ca material de pe site-ul acesta sau orice alt termen din cadrul lui pe un alt computer este interzisa.

3. Desi se acorda suficienta atentie pentru a se asigura ca informatiile de pe acest site sunt corecte si actualizate, nu se ofera nici o garantie cu privire la corectitudinea informatiilor furnizate. Agentia nu-si asuma nici o raspundere pentru orice greseala sau omisiune din continutul site-ului. Toate informatiile sunt supuse modificarii în orice moment, fara notificare prealabila.

4. Toate software-urile care apartin unei terte parti si care pot fi descarcate de pe un site care este administrat de catre un tert (si la care se face trimitere de pe site-ul si la care acest site contine un link) vine sub responsabilitatea acelei parti si nu este in responsabilitatea agentiei. Acesta nu are nici o responsabilitate sau raspundere pentru orice pierderi, daune, virusi sau alte probleme care pot aparea din descarcarea unui software.